24 Hours for Mary

Otaliga gånger under historiens gång har rosenkransen fört med sig en lycklig vändning i hopplösa situationer. Med tanke på världssituationen idag söker vi människor från alla länder, som är redo att hjälpa till så att rosenkransen bes kontinuerligt – 24 timmar om dygnet – för att världen ska kunna bevaras från degeneration, katastrofer och krig.

”Eftersom den Heligaste Jungfrun gav sådan kraft till den heliga rosenkransen, finns det inget materiellt eller andligt, nationellt eller internationellt problem som hon inte kan lösa med den heliga rosenkransen och med våra uppoffringar.”

(Sr. Lucia av Fatima, 1958).

Du är välkommen att delta i vår världsomspännande aktion för fred i Europa och hela världen och Vår Frus avsikter, och därigenom ge ditt personliga bidrag till världens frälsning. Världen behöver det mer än någonsin! Vill du delta?

Så här fungerar det: Välj en eller flera gånger när du vill be rosenkransen och registrera dig sedan i internetlistan! Om du alltid vill be återkommande kan du anmäla dig till det. Du kommer att finnas på listan tills du ber om att bli borttagen via ett enkelt e-postmeddelande.

Är önskad tid redan upptagen? Inga problem! Flera personer kan be samtidigt; ju fler som ber, desto bättre!


Vill även du vara med och be för fred i världen och dina nära och kära i en bönekedja 24/7 ?

Klicka här och teckna dig för en bönestund och var med i en världsomspännande bönekedja.


https://24hoursformary.org/